Nieuwe film van Gary Hustwit: Objectified

Gary Hustwit, de maker van de succesvolle film Helvetica, is opnieuw bezig met het maken van een film. Objectified wordt een documentaire over industrieel design.

“Objectified is a feature-length independent documentary about industrial design. It’s a look at the creativity at work behind everything from toothbrushes to tech gadgets. It’s about the people who re-examine, re-evaluate and re-invent our manufactured environment on a daily basis. It’s about personal expression, identity, consumerism, and sustainability. It’s about our relationship to mass-produced objects and, by extension, the people who design them.”

Als Objectified tenminste half zo goed wordt as Helvetica, zal het de moeite waard zijn om te zien. Ik kijk uit naar de release begin 2009. Nieuws over de film is te volgen via het blog van Objectified.