Diensten

Een website die helder, gebruiksvriendelijk en doelgericht is levert u veel op. Uw website is meer dan alleen uw online visitekaartje. U kunt zich uitgebreid presenteren aan een groot publiek en uitgebreide informatie bieden aan (potentiele) klanten.

Flexibele oplossingen

Of het nu om een eenvoudige persoonlijke website gaat of een uitgebreide website voor uw bedrijf, ik zorg voor een passende oplossing. Kwaliteit staat daarbij voorop. Speciale aandacht gaat uit naar gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en optimalisatie voor zoekmachines.

Doelgericht

Voordat aan het ontwerp van de website begonnen kan worden moet eerst duidelijk zijn wat we gaan ontwerpen, waarom en voor wie. Wat zijn de doelstellingen van de site, en voor wie is de site bedoeld? Dit bepalen is de eerste stap in het proces. Het design komt daarna, en is het middel om de doelen van de website te verwezenlijken.

Door vervolgens gebruik te maken van webstandaarden krijgt u een website die toegankelijk is voor mens en machine, snel laadt, werkt in alle moderne browsers en die eenvoudig te onderhouden is.