Over Sitestone

Sitestone is een webdesignbureau opgericht door Matthijs Abeelen, gevestigd in Gouda. Ik hou ervan creatief bezig te zijn, en ik heb een passie voor het web. Als ik niet achter mijn computer te vinden ben hang ik ergens aan een rots of ren ik door de bossen.

Waarom Sitestone?

Waarom zou u mij inhuren voor uw webdesign project? Heel eenvoudig: ik zorg ervoor dat uw boodschap op een heldere, overtuigende manier naar voren komt. Door het bouwen volgens webstandaarden krijgt u een betere website. Een site die lichter en sneller is, minder kost en meer mensen bereikt dankzij een betere toegankelijkheid.

Persoonlijke service

Bij mij staan persoonlijke service en het opbouwen van een duurzame relatie voorop. Ik geloof dat persoonlijk contact, een prettige en efficiƫnte samenwerking leidt tot een beter eindresultaat.

Kwaliteit

Dankzij een lage overhead is het mogelijk om dezelfde kwaliteit en dienstverlening te bieden als grotere bedrijven, maar voor een veel lagere prijs. Dankzij een netwerk van expertise is een brede kennis aanwezig en toegankelijk.

Over Matthijs Abeelen

Als autodidact hoeft u hier geen uitgebreide c.v. op IT-gebied te verwachten. Wat ik u te bieden heb is:

  • gedegen kennis van webdesign volgens webstandaarden met handgecodeerde XHTML/CSS
  • ervaring met bouwen of toepassen van webapplicaties als eenvoudige content management systemen en formulieren
  • grafisch design
  • user interface design

De beste omschrijving van mijn kwaliteiten zou dan ook zijn een gespecialiseerde front-end webdeveloper, of een creatieve allrounder.