Froscen

Froscen Architecten in Leiden is een architecten bureau dat zich met name richt op restauratie en herbestemming van historische gebouwen, naast het ontwerpen van nieuwbouw en nieuwe inrichting van gebouwen. Behoud van de historische waarde van gebouwen is een belangrijk onderdeel van de filosofie van Froscen. De portfolio van het bedrijf is dan ook gevuld met veel monumentale panden, van herenhuizen, boerderijen, villa’s tot paleizen.

Voor Froscen heb ik meegwerkt aan de herbouw (herbestemming?) van de website. In samenwerking met Bart van Raaij (grafisch design) en Michiel van Poelgeest (teksten) werkten we aan een volledige vernieuwing van de website. Grafisch design, nieuwe teksten en programmeren van onder andere een dynamische portfolio van alle projecten van Froscen. De website werd uiteraard volledig responsive gebouwd zodat deze op zowel mobiel, tablet als big screen werkt.

Erg leuk om aan dit project mee te werken samen met een aantal specialisten. Met de nieuwe website kan Froscen verder werken aan het behouden en vernieuwen van alle mooie gebouwen die we hebben in Nederland.